Thursday, November 12, 2009

Mungkin yg bergelar ibu suka..

Masa tau preggy dlu, aku suka jenguk blog ibu2 mengandung ni *ada satu blog dikecualikan*..hehhe..almaklum la, nk kumpul geng2 ibu mengandung la katakan, suka bc pengalaman diorg dan ada petua2 berguna yg blh dijdkan panduan..bukan sajer petua, info2 berguna pun bnyk..walaupun skarang dh xjadi pregnant woman tp aku xdelete blog ni dr senarai..kan nk mengandung lg pasni..hehehe..

So utk ibu2 yg teruja nk membeli barangan si kecil yg bakal lahir dan yg dh lahir blh jenguk di blog ni..akak ni dgn baik hatinya nyatakan tmpt yg ader baby warehouse sales..dan aku dgn baik hatinya buat entry ni utk ibu2 yg jenguk blog aku ni pulak kot2 la ada yg tercari2 kt maner nk bli baju ank, nk bli breastpump ker dan mcm2 lg la yg kait ngn si kecil tu..

***tgh buhsan sbrnya n xder idea nk buat entry ape..keje bertimbun sampai xterlayan***

6 comments:

zul said...

blog mana yg terkecuali tu? aku tak menagndung tau...heheheheh

semoga aku juga cepat dapat melawat blog2 itu dengan ber'maksud'...

m@Ri@ said...

wah bagus2..terima kasih yek..=)

nurul aziyana said...

zul:hahaha ader la..paham2 ajer ler zul..hurm berusaha dgn bersungguh2 yer kalo nk cepat melawat

maria:samer2..slamat shopping

~ms tepung~ said...

teruskan baca blog ibu2 dan bakal ibu :) ~ w'pun kdg2 pengalaman sdiri lain dr org lain...

n'way take good care...Insya Allah ada rezeki nanti

anil lutaze said...

wow...ingin jd boomark kpd site itu...kan ke kite sumer akan mnjadi ibu..wpon x thu bila..insyallah tuhan akan mndgr..

BabyIbu said...

Tq sudi melawat blog akak..(sama2 yana ye kita)hmm kena kuatkan semgat ye..semua yang terjadi ada hikmahnya..insyaallah rezeki tak lama lagi..kmi sekeluarga doakan..aminn