Tuesday, May 30, 2017

Cara Hilang Parut Chicken Pox Tahap Kritikal Dalam Masa Sebulan.

Bila tua-tua kena chicken pox, aduhai mengganas weih. Ngeri nengoknya. Tak mau ler parut chicken pox tu duk melekat kat muka dan badan sepanjang hidup. Kompem la nak cari cara nak hilangkan parut tu kan? Tapi apa cara nak hilang parut chicken pox? Petua tradisional? Nak kene tepek-tepek macam masker tu? Alahai..renyah la pulak..cara paling mudah ada?



Eh tentulah ada! Kak Yana nak kongsi dengan semua pembaca cara nak hilang parut chicken pox dari tahap biasa-biasa ke tahap kritikal dengan cara yang betul dan selamat.

Cuba bayang kalau uolls kena chicken pox kronik macam ni. Apa yang uolls rasa?


3 hari virus chicken pox mengganas.
Seluruh badan dan muka gelembung akibat chicken pox ni. Hanya bertahan dengan antibiotik dan pain killer. Sekali gelembung-gelembung tu pecah, pedihnya tak terucap kata En Nazri.
Bayangkan kalau kita di situasi En Zamri ni.
Fuhhh,
Dugaan hebat nak hadapinya. Silap haribulan kalau iman tak kuat boleh meroyan jadinya.

Hampir 2 minggu beliau dengan keadaan itu sehingga akhirnya akur dengan saranan isteri untuk cuba supplement Shaklee.

Selain ubat doktor, beliau ambil  Nutriferon dan Garlic Complex setiap hari. Kesannya, cacar cepat kering, kesan pedih dah mula berkurangan dan malam dapat tidur lebih lena berbanding sebelum ni.


Kata En zamri, bukan setakat muka dan badan yang terasa perit dek chicken pox ni tapi selera pun hilang. Hanya mampu mnum air sebab tekak terasa perit. jadi apa yang En zamri buat, beliau minum ESP Shaklee. Sebelum ni tak pernah sentuh pun ESP. Tapi lepas minum, en Zamri tersuka pulak dengan ESP sebab boleh bagi rasa kenyang dan bekalkan tenaga untuk beliau.


Seminggu selepas kesan gelembung dah mula kering, beliau topup lagi dengan Vitamin C megadose, dan Vitamin E. Kesan parut yang mungkin akan ambil masa setahun untuk hilang tu dah mula pudar lebih cepat. Dalam masa sebulan sahaja, parut tu mula hilang sepenuhnya.

Kesan selepas menggunakan product Shaklee untuk chicken pox, kulit En Zamri sudah beransur-ansur kembali normal. Dari parut kronik, kini dah hilang sepenuhnya seolah-olah macam tak tahu pernah kena chicken pox sebelum ni. 


Nak dengar dari mulut En Zamri sendiri kisah beliau?
Nah jemput tonton video ni.


Anda salah seorang yang menderita dengan chicken pox kemudian lekat parut tebal yang memang sendiri nak tengok pun tak sanggup?

Cuba vitamin seperti yang En zamri cuba, Beliau dah alami kesan pemulihan yang pantas, anda juga mestilah boleh alaminya juga. 

Untuk order boleh klik icon di bawah 



Atau jika inginkan penjimatan dengan menjadi ahli boleh hubungi Kak Yana di talian di bawah 

Nurul Aziyana (ID 886587)
No Tel: 012-9576172  (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)
Email: ummi_anayiza@yahoo.com
COD area: Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan

2 comments:

Anonymous said...

Hi there! This blog post couldn?t be written any better!
Reading through this post reminds me of my previous roommate!
He continually kept preaching about this. I am going to send this article to him.
Fairly certain he will have a great read. Thanks for sharing!

Nur Zahirah said...

Bila ada parut chicken pox memang xselesa betul. ahaklee the best !