Tuesday, June 13, 2017

Pencuci Muka Mencuci Paling Bersih. Bebas Kimia Berbahaya.

Boleh dikatakan setiap orang tak kira lelaki atau perempuan ada pencuci muka. Cuci muka dengan pencuci muka dah jadi rutin harian kita kan?

Macam-macam jenis pencuci muka ada kat Malaysia ni. Tapi pencuci muka yang macam mana jadi pilihan kita?


Pertama sekali tentulah nak yang selamat. Yang tak rosakkan kulit.
Nak tak kalau pencuci muka yang kita pakai tu, setiap kali kita cuci muka, muka rasa lembut, rasa bersih sangat dan kita boleh nampak beza sebelum dan selepas cuci muka.

Mestilah nak kan?

Kak yana nak share pencuci muka yang terbaik kat Malaysia ni. Kak yana pun guna pencuci muka ni. Malah dah nak masuk 4 tahun dah pun guna. Sekali guna, tak tukar-tukar dah. Namanya Gentle Deep Foaming Cleanser dari rangkaian Nutriwhite. 

Apa yang istimewanya pencuci muka ni?

Pertama, Ia dibuat dari bahan semulajadi. Untuk rangkaian nutriwhite ni sebanyak 16 bahan botani terbaik yang dipilih dari 16 negara. Haaa bukan senang tu nak cari yang terbaik.

Kajian selama 3 tahun untuk hasilkannya. Kajian makmal dari pakar kecantikan Amerika dan Jepun.

Dan untuk Gentle Deep Foaming Cleanser ni ada 3 bahan botani utama iaitu Rumpai Laut, Alga Hijau dan Strawberi Begonia. Ditambah pula dengan Vitamin C aktif untuk bantu rawat dan suburkan kulit serta elak bakteria punca jerawat.



Kedua, nutriwhite ni dicipta khas untuk kulit orang Asia macam kita ni. Jadi tak salah product sebab saintis dah kaji macam mana nutriwhite ni boleh membantu kulit orang asia.

Ketiga, pencuci muka ni bantu buang sel kulit mati yang jadi punca kulit kita kusam. Bila sel kulit mati tak dibuang, tu yang timbul bntik hitam lama-lama jadi jeragat. Jeragat bila dah mula tumbuh, payah pulak nak hilangkannya.

Keempat, kalau salah guna product, pencuci muka ni bantu atasi masalah keradangan yang timbul kesan dari tindakan bahan kimia merbahaya yang dah rosakkan kulit.

Jadi pencuci muka ni sesuai untuk mereka yang

  • kulit berminyak 
  • kulit rosak 
  • kulit berjerawat 
  • Kulit jeragat
  • kulit sensitif

Dan yang paling untung sekali adalah JIMAT. Picit sikit dah boleh cover untuk satu muka. Satu tiub ni boleh tahan sehingga setahun penggunaan. Lebih dari jimat sebenarnya.

Apa bukti Pencuci Muka ni jadi pilihan ramai? 

Berikut adalah 1% testimoni dari pengguna Gentle Deep Foaming Cleanser. 99% lagi tak muat nak isi dalam blog ni sebab terlalu banyak.








Cara Nak order Gentle Deep Foaming Cleanser 

1. Klik gambar di bawah untuk belian secara ONLINE 


ATAU

2. Whats app ' Gentle Deep' ke no 012 9576172  (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan



1 comment:

mrhanafi said...

Ya.. Saya pun cuci muka macam perempuan dah nie