Tuesday, June 13, 2017

Pencuci Muka Mencuci Paling Bersih. Bebas Kimia Berbahaya.

Boleh dikatakan setiap orang tak kira lelaki atau perempuan ada pencuci muka. Cuci muka dengan pencuci muka dah jadi rutin harian kita kan?

Macam-macam jenis pencuci muka ada kat Malaysia ni. Tapi pencuci muka yang macam mana jadi pilihan kita?


Pertama sekali tentulah nak yang selamat. Yang tak rosakkan kulit.
Nak tak kalau pencuci muka yang kita pakai tu, setiap kali kita cuci muka, muka rasa lembut, rasa bersih sangat dan kita boleh nampak beza sebelum dan selepas cuci muka.

Mestilah nak kan?

Kak yana nak share pencuci muka yang terbaik kat Malaysia ni. Kak yana pun guna pencuci muka ni.. Namanya Luminious Gel Oil Cleanser dari rangkaian YOUTH Shaklee



 


Apa yang istimewanya pencuci muka ni?

Ini istimewanya pencuci muka Luminious Gel Oil Cleanser

  • 100% vegan maknanya bahan-bahan dari 100% semulajadi
  • Diuji secara klinikal berkesan
  • Meremajakan kulit 10 tahun lebih muda
  • Bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya yang merosakkan kulit
  • Mengandungi vitamin yang dipaten untuk memberikan nutrisi kepada sel kulit
  • Melindungi sel kulit dari rosak akibat tindakan radikal bebas
  • Soap free – bagus untuk mereka yang ada masalah kulit kering
  • pH yang seimbang
  • Mengandungi algae untuk menghaluskan kulit




Istimewanya, pencuci muka ni bantu buang sel kulit mati yang jadi punca kulit kita kusam yang boleh bertindak sebagai scrub. Bila sel kulit mati tak dibuang, tu yang timbul bntik hitam lama-lama jadi jeragat. Jeragat bila dah mula tumbuh, payah pulak nak hilangkannya.

Lagi, kalau salah guna product, pencuci muka ni bantu atasi masalah keradangan yang timbul kesan dari tindakan bahan kimia merbahaya yang dah rosakkan kulit dan memberi perlindungan di peringkat selular. Memang tiada pencuci muka yang boleh bertindak sedalam ini.

Jadi pencuci muka ni sesuai untuk mereka yang
  • kulit berminyak 
  • kulit rosak 
  • kulit berjerawat 
  • Kulit jeragat
  • kulit sensitif

Dan yang paling untung sekali adalah JIMAT. Picit sikit dah boleh cover untuk satu muka. Dan untuk kesan yang paling optimum, gunakan juga bersama rangkaian YOUTH yang lain seperti toner, mositerizer, krim malam, serum dan capsul radiance C+E

Apa bukti YOUTH Skincare ni jadi pilihan ramai? 

Berikut adalah 1% testimoni dari pengguna YOUTH. 99% lagi tak muat nak isi dalam blog ni sebab terlalu banyak.







Cara Nak order Luminious Gel Oil Cleanser 

1. Klik gambar di bawah untuk belian secara ONLINE 


ATAU

2. Whats app ' Gel Oil ' ke no 012 9576172  (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan



4 comments:

mrhanafi said...

Ya.. Saya pun cuci muka macam perempuan dah nie

Nur Zahirah said...

Best cleanser ni. Hlg semua daki dan kotoran kat muka

Ridzuan said...

produk pencuci muka ni sesuai tak untuk kulit psoriasis?

nurul aziyana said...

en ridzuan : jika selalu alami kekeringan akibat psoriasis, mungkin tidak sesuai