Tuesday, June 13, 2017

Vitamin Shaklee Mendapat Kelulusan KKM, Starter Kit Juga Ada Kelulusan

Segala tentang Shaklee memang buat Kak Yana teruja to the max. Begitu juga lah dengan pelancaran Starter Kit Shaklee yang baru ni. Semua ahli baru yang mendaftar dengan Shaklee bermula May 2017 akan dapat starter kit baru ni. Yang lama-lama macam mana? Boleh beli dengan discount 50%.Apa yang menarik mengenai starter Kit yang baru ni?

Of coz ianya lebih moden, lebih berinformasi, komprehensif, sangat mudah untuk di bawa ke mana-mana pun. Dan jangan tak tahu segala isi-isi yang ada dalam starter kit ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK).

Iklan diluluskan oleh Lembaga Pengiklanan Ubat

Haa, bukan setakat vitamin Shaklee yang ada kelulusan KKM, malah sampai starter kit pun juga ada. Betapa Shaklee menjaga kualiti dan tidak merepek seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak yang tidak tahu hujung pangkal.

Dalam starter kit baru ni ada
  • Mini Product Guide 
  • Shaklee Difference
  • Product Guide
  • Business Guide 
Semuanya dalam bentuk yang mudah dibawa dan lakaran gambarajah yang mudah untuk dihadam. 

Jadi jika daftar ahli Shaklee hari ini, starter kit ini yang bakal anda dapat. Nak mulakan bisnes Shaklee? Juga dibekalkan dengan Business Guide yang boleh digunakan untuk membantu anda berbisnes selain daripada coaching dan mentoring dari upline. 


Beli Vitamin Shaklee dengan klik gambar di bawah 
No comments: