Tuesday, July 11, 2017

Krim Malam Overnight Renewal Whitening Cream Bangun Pagi Terkejut Dengan Kesannya

Suka tak kalau bangun pagi, kulit rasa lembut, nampak lembut dan garis-garis halus penuaan dah berkurangan? Kulit bayi lembut kan? Feeling sentuh kulit bayi best kan? Camtu lah feeling sentuh kulit sendiri bangun pagi lepas pakai krim malam Overnight Renewal Whitening Cream.


Overnight Renewal Whitening Cream adalah krim malam dari rangkaian Nutriwhite, skincare bebas paraben dan diperbuat dari bahan-bahan botani terpilih dari seluruh dunia. Skincare pilihan no 1 rakyat Malaysia yang paling selamat. Syarikat yang hasilkan krim malam ni adalah syarikat yang dah bertapak kat dunia ni lebih 60 tahun, pioneer dalam bidang nutrisi.

Kenapa Penting Pakai Krim Malam? 


Siang hari, kulit kita terdedah kepada banyak tekanan. Pendedahan kepada asap, debu, pencemaran, sinar UV, ditambah dengan keadaan stress bekerja boleh memberi kesan kepada kulit kita.

Ada sel-sel kulit yang rosak. Jadi waktu malam adalah waktu terbaik untuk rawat.

Waktu malam adalah waktu yang paling mudah untuk kulit menerima tahap antioksidan dan kelembapan yang disediakan oleh krim malam.


Sepanjang malam, krim malam akan membantu kulit untuk berehat, dan untuk tumbuh semula. Krim malam akan menyebabkan kulit wajah lembap dan lembut. Ia juga meminimumkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.

Jadi nak awet muda, jangan tinggalkan krim malam.

Baca juga >> 11 Kelebihan Pakai Krim Malam. Memang Mengejutkan 


Krim Malam Yang Selamat Lebih Penting dari Segalanya


Nak pakai krim malam, perkara pertama yang perlu diambil peduli adalah kandungannya. Tiada guna kalau memberi kesan yang positif tapi kandungannya memberi kesan bahaya pada jangka panjang.

Teliti dahulu.

Overnight Renewal Whitening Cream dihasilkan dari kajian penyelidikan sains oleh saintis dari Jepun dan US selama 3 tahun. Kandungannya terhasil dari bahan-bahan botani terpilih, semulajadi, dan terbaik dari negara yang berbeza.

Jangan pula, tersalah guna krim malam sehingga timbul masalah kulit yang lain.

Kandungan utama Overnight Renewal Whitening Cream adalah
  • Linden membekalkan khasiat dan melembapkan lapisan kulit paling dalam
  • Scullcap mencerahkan dan melegakan keradangan kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan jeragat dan cela serta mengembalikan kecantikan kulit
Ia bertindak sepanjang malam untuk memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit dan
kulit terasa lebih halus, lebih lembut dan tampak lebih berseri apabila anda bangun daripada tidur pada keesokan harinya.

Kak Yana sendiri memang pengguna tegar Overnight Renewal Whitening Cream ni. Setiap malam lepas cuci muka memang akan belai kulit dulu dengan krim malam ni sebelum beradu. 

Jarang miss pakai sebab terlampau suka dengan kesannya esok hari. Kena cuba baru dapat alami sendiri rasa tu. 
Kak Yana sangat rekemen untuk mereka yang nak hilangkan jeragat, nak rawat kulit rosak akibat salah pakai product dan mereka yang ada masalah sunburn, parut di wajah, nak awet muda, nak kulit cerah untuk amalkan pemakaian Overnight Renewal Whitening Cream. 


Apa kata mereka yang dah gunakan krim malam ni? 








Cara nak Order Krim Malam Overnight Renewal Whitening Cream


1. Klik gambar di bawah untuk belian secara ONLINE

ATAU

2. Whats app ' Krim Malam' ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)

Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kmpung Padang.
 




2 comments:

Delimasari said...

berminatler --- berapa hengget yer?

nurul aziyana said...

delimasari : Rm 225 boleh tahan sehingga setahun