Wednesday, February 21, 2018

Parut Jerawat Berlubang Hilang Dalam Masa 13 Hari. Ini Caranya.

Parut berlubang, tau-tau je lah kan memang sejenis yang susah dan degil nak hilang. Nak ratakan semula kasik licin memang makan masa. Malah ada yang tak baik-baik pun sampai ke tua. Biasnaya parut berlubang ni jadi bila ada amsalah jerawat batu yang besar-besar tu siap pakej nanah.



Yang parut berlubang, ada keinginan nak kulit licin kan?
Dah cuba macam-macam krim antiparut pun lagu tu jugak.

Tak pe, ni kali ni kak yana nak bagi sinar pada mereka yang masih berharap untuk parut berlubang tu hilang.

Fast track recorded! 13 hari parut berlubang tu kembali licin dan cerah sekata.
13 hari je tau

Tak percaya?

Nah bukti kak yana bagi.

Close Up

Full face 

Haaa percaya dah sekarang? Ini real testimoni. Nak tahu apa yang Pn Idayu ni guna? 

Y.O.U.T.H. 

Skincare 100% vege terbaru dari Shaklee yang sangat power dan berkesan. 100% vge maknanya tiada bahan aktif dari bahan2 sintetik atau bahan kimia berbahaya. Bebas dari 1500 bahan yang selalu ada dalam skincare. Kita mestilah cari skincare yang bebas paraben bebas racun kan sebab apa-apa yang disapu di kulit akan diserap beberapa saat je ke dalam salur darah dan sel kita. 

Apa lagi kelebihan YOUTH? Boleh rujuk entry ini untuk detail di bawah (klik link) 




Ada 6 product dalam skincare Youth ni
  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Youth Activating Serum
  4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  5. Advanced Renewal Night Cream 
  6. Radiance C + E Capsules

Penerangan detail tentang fungsi dan kelebihan setiap item boleh rujuk ENTRY INI 

Untuk mendapatkan kesan cepat seperti Pn Idayu, beliau menggunakan fullset YOUTH. Berita baik bagi mereka yang beli FULLSET untuk bulan Mac, anda akan dapat PERCUMA Radiance C+E Capsules. Jimat hampir RM400 tau. 

Bukan itu sahaja, anda juga akan dapat 
  • Free keahlian Shaklee
  • Free kos penghantaran 
  • Cash back 
Plus, untuk sokong proses keberkesanan YOUTH, Pn Idayu juga mengamalkan pengambilan vitamin secara konsisten. Sebab tu kesannya sangat cepat. Sebab disokong luar dan dalam dengan nutrisi yang betul.

Jadi jangan tunggu lama-lama untuk booking. Nak tahu tips-tips kulit cantik yang lain, apa nak makan untuk dapatkan kulit yang cantik boleh follow FB kak yana dan Subscribe Youtube Kak Yana dengan klik gambar di bawah


Macam mana nak order YOUTH nanti?



Boleh direct hubungi kak yana. pembelian YOUTH akan melayakkan anda untuk dapat FREE MEMBERSHIP. Best tau.

Whats app ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)







No comments: