Saturday, March 10, 2018

Skincare Untuk Kulit Psoriasis, Kembali Glowing

Orang yang ada masalah kulit Psoriasis, memang sangat sukar nak dapat skincare yang sesuai kan? Sebab keadaan kulit yang super sensitif. Keadaan autoimune desease yang menyebabkan penghasilan sel dengan pantas sehingga menyebabkan permukaan kulit kelihatan tebal, bersisik dan gatal. Kadang-kadang, ia boleh jadi crack dan berdarah.



Jadi memang agak sukar nak dapatkan skincare yang sesuai dengan keadaan kulit sebegini. Silap skincare, memang boleh breakout.

Kak yana nak kongsi pengalaman orang yang mengidap Psoriasis dan menggunakan skincare YOUTH. Aaaha skincare apa ni? Baca sampai habis ya.

Begini, hari tu ada seorang pengguna yang cuba YOUTH. Suaminya adalah salah seorang pengidap PSoriasis. Hari pertama beliau test YOUTH dikulit suaminya. Biasanya kalau apa-apa product yang ada bahan kimia, kulit psoriasis akan breakout. LEpas 1 malam, alhamdulillah kulit suaminya ok dengan skincare YOUTH.

Sejak hari tu, suaminya pakai YOUTH. Dari hari ke hari, ada perubahan kulit. Kulit lebih lembut dan licin.

Apakah skincare YOUTH ni?

Basically, ada 2 set iaitu Starter Set dan Intensive Treatment Set

Starter Set mengandungi 4 product 

  • Luminious Gel Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  • Advanced Renewal Night Cream


Intensive Treatment Set pula mengandungi 

  • Luminious Gel Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  • Advanced Renewal Night Cream
  • Youth Activating Serum
  • Radiance C + E Capsules (dapat FREE pembelian sepanjang Mac) 


Baca juga >> Kelebihan Skincare YOUTH berbanding Skincare Lain di Pasaran


Kelebihan skincare YOUTH adalah 
  • 100% vegan 
  • Bebas dari 1500 bahan terlarang yang tak patut ada dalam skincare
  • Mempunyai 8 patent/patent pending
  • Dijamin berkesan tanpa kompromi, dibuktikan secara kilinikal
  • Kulit muda sedekad
  • Sesuai untuk semua jenis kulit 


Lihat Testimoni pengguna dengan klik link di bawah 

Macam mana nak order YOUTH nanti?

Boleh direct hubungi kak yana. pembelian YOUTH akan melayakkan anda untuk dapat FREE MEMBERSHIP. Best tau.

Whats app ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my)



No comments: