Monday, February 12, 2018

Kelebihan Skincare YOUTH berbanding Skincare Lain Di Pasaran. Worth Everrrr.

Sana sini YOUTH
amboi amboi, terlebih glemer plak YOUTH ni kan? Apa lah keistimewaan dia tu sampaikan berebut-berut orang nak pakai. Yang terus tukar skincare pun tak aak-agak dah. Btw apa kelebihannya?

Tonton video ini


Dah tengok jangan lupa subscribe tau sebab kak yana nak kongsi lebih banyak video-video khusu untuk dapatkan kulit cantik ni. 
Udah namanya perempuan kan, memang obses sangat dengan kulit cantik ni. 

Jadi apa bagus sangat YOUTH?

Yang utama, sebab 100% vege, hipoalergenic dan non comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori). Kandungannya tiada satu pun berasaskan haiwan apa lagi berasaskan bahan-bahan sintetik. Sesuai dengan falsafah Shaklee, 

We are About Living in harmony With Nature

Sekarang ni memang orang cari skincare yang semulajadi kan? 
Tapi sejauh mana semulajadi? Boleh dibuktikan? Bagaimana proses pengekstrakannya? Bagaimana ia berkesan? Semuanya dibuktikan melalui clinical standard. 

Sebab itu lah kajian penghasilan YOUTH mengambil masa selama 8 tahun. Bukan calang-calang kan? 

Kedua, YOUTH berkesan tanpa kompromi. 
100% pengguna yang guna YOUTH menunjukkan perubahan ketara pada kulit di mana ujian klinikal kulit mereka kelihatan lebih muda. 2/3 dari mereka menunjukkan perubahan lebih awet muda selama sedekad (10 tahun lebih muda). kesan seawal 3- 7 hari boleh dilihat. Untuk amsalah jeragat dan kedutan, sebulan pun dah nampak jeragat hilang dan kulit makin anjal.

Ketiga, dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia. Index Usia Kulit mengukur penampilan tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta. Antara index yang diukur adalah 
  • kedutan kulit
  • tekstur kulit 
  • saiz pori 
  • hiperpigmentasi
  • tona kulit 
  • seri kulit 
  • keanjalan
  • kekenduran
Keempat, YOUTH bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh menimbulkan persoalan mereka yang mementingkan product semulajadi. Ianya tidak akan diadapati dalam mana-mana product YOUTH. 

Apa skincare yang ada dalam YOUTH? 


Kak yana dah buat video special unboxing YOUTH. Boleh tonton DI SINI 

YOUTH ada revolusi kepada skincare semulajadi yang mementingkan kesan. Asas kepada kulit cantik adalah pembaharuan sel. Bila umur meningkat semua dari kita alami proses pembaharuan sel yang lambat. Dengan teknologi canggih untuk hasilkan YOUTH. ianya bukan sahaja menanggani penuaan pada permukaan kulit tapi jauh ke peringkat sel kulit. 

Nak tahu tips-tips kulit cantik yang lain, apa nak makan untuk dapatkan kulit yang cantik boleh follow FB kak yana dan Subscribe Youtube Kak Yana dengan klik gambar di bawahMacam mana nak order YOUTH nanti?


Boleh direct hubungi kak yana. pembelian YOUTH akan melayakkan anda untuk dapat FREE MEMBERSHIP. Best tau.

Whats app ke no 011-11548031 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanaYOUTH.wasap.my)

1 comment:

Ainun Kalisah said...

Wow menarik. Boleh try ni