Wednesday, November 25, 2009

Project Decal : Lampu Ikea

Let your creativity juice flow...kata2 yg dipetik dr sorg blogger..hehehe cewah pembuka bicara pd kali ini...*erk sejak biler plk ni*
Projek kedua menyusul, selepas berkali2 bertangguh disebbkan keadaan cuaca yang tidak mengizinkan..dlm dok dingin salju tu, sempat jugk buat aktiviti sembur menyembur..nasib ada bantuan kipas, blh la jugk nk kering..
Lapur ikea ni sbnrnya simple ajo, sbb tu nk make-upkan die ckit kasik naik seri ckit..hehehhe


ni bendenya yg asal..3hari amik masa utk balut badan die jadik putih..dan semalam dgn gigihnya melakukan aktiviti touch up dgn sticker bunga2 lak..

spttnya bunga kt tgh tu patternya baring tp diletakkan menegak sbb dh xder sticker pattern tu..*nmpk gaya kene bli sticker jenis lain lak ni..hikhik..*

ni bhgn tepi..suami kata nmpk kosong ckit sbb stickernya kecik2..huhuhu bunga yg kcik dh hbis so terpaksa la buat mcm ni..tinggl yg besaq2 jer..*mmg kna bli lg ni..kui2..alsan*..
Puas hati bila dh siap, bertmbh lg koleksi kt rumah..lepas ni nk buat apa plk yer..hihihi

12 comments:

Riena said...

cantik plak dh letak sticker kat lampu tu...

sHarEna said...

nice :) rajin betol..jeles tgk hehe

xeea said...

uiiii gigih betul.
way to go!

ieja said...

hak.. menarik.. bagus la yana.. makin sonok la tidur malam..hehe

anil lutaze said...

waaa...yana....cnthekkk...abes tu bukak tak lampunya nnti...rasa2 boleh kuar x cahaya lampu tu...

zul said...

wah rajinnyer....

ida_F said...

uits. tempah satu!

nurul aziyana said...

riena:tu la psl, skrng dh berseri2 lmpu tu..dlu berhabuk..haha

sharena:blh buat sdn kalo nk

xeea:mau jadik perempuan besi..hohoho

ieja:heheh ni bukn wt tdo mlm, wt hiasan jerk

anil:erm smlm dh try bukk lampunya, ala2 romantik gtu cahayanya

zul:aku mmg rajin..wakaka masuk bakul sat

k.ida:nk tempah aper??hihihi..

[ Hanie ] said...

adoi, cantik! kalau ade ape2 br yg dibuat lg, share2 kan yer.hehe uke tgk, na try buatnya..tidak :P

Nurulhuda|Adlie said...

kalau dah minat, hehe.. tp mmg cantik sgt..

iswatie "colours of life" said...

Hi Nurul...


i got ur blog URL frm AmiHoney's blog..u lecturer poli ek? i lak from KK.

I link ur blog yer...

btw suka btul ur idea pasai Project Decal..i pun nak buat la.

Slmt berkenalan!

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!