Wednesday, November 8, 2017

Set Penjagaan Bayi dan Kanak-Kanak Organic

Kita sebagai mak-mak ni espeically yang baru pertama kali nak jadi mak, memang sangat eksaited kalau bab nak cari keperluan bayi. Ye lah, baru 1st time nak timang anak kan? Preparation tu memang awal, barang-barang keperluan baby siap ada list khas. Set penjagaan baby memang antara list.


Kali ni kak yana nak share, set penjagaan baby yang bersifat organic. Actually beyond organic tau. Ibu-ibu yang prihatin memang akan cari product organic sebab apa? Sebab product organic ni selamat, terutama bagi yang ada masalah eczema, kulit kering dan kulit sensitif.


Haa ni dia Set Penjagaan Baby ShakleeBaby akan berada di pasaran akhir bulan November ni. Barangan penjagaan babay yang bersifat beyond organic yang pertama tau kat Malaysia ni. 

Apa beza BEYOND ORGANIC dan ORGANIC?

Boleh refer kat SINI beza antara keduanya.

KELEBIHAN SHAKLEEBABY 

Ada 3 jenis product dalam set Shaklee Baby ni.
  1. Gentle wash - sabun mandi 
  2. Message Oil- Minyak urut bayi 
  3. Soothing Lotion - lotion sapu



Kelebihan Gentle Wash 

Kelebihan Massage Oil 


Kelebihan Soothing Lotion 


Haaa best kan kalau baby kita dibelai dengan product organic yang dijamin selamat ni. Tak kesah anak ada maslah atau tidak, tapi dengan penggunaan product organic ni kita dah yakin dengan keselamatannya. 


Jadi jika nak miliki set penjagaan baby ni, boleh hubungi kak yana. Hujung bulan 11 ni akan ada di pasaran tapi limited stock. Sebab tu kena booking awal. 

Boleh Whats app ' Nak Set ShakleeBaby ' ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my
Kak Yana akan guide cara makan yang berkesan dengan collagen ni.

Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian





No comments: