Saturday, February 12, 2011

HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'

Kalau boleh setiap hari aku nk buat entry..sejak nuffnang telah menceriakan hidup aku buat seketika baru2 ini, semangat pulak rase..ape2 saje asalkan ade entry baru..xder cerita baru pun xper asal entry baru..bukannya ader modal sngt aku nk membebel kt cni hari2..cara terbaik masuk GA@contest

Kali ni nk join GA dr blog HaSue. saje suka2 masuk..sambil2 citer perkembangan ank..



Syarat-syaratnya senang jer:
  1. Anda telah melahirkan bayi tahun 2010> aku tlh melahirkan Husna pd 23 oct 2010
  2. Buat entri bertajuk > HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'
  3. Copy n paste banner kat atas tu ..link kan entri anda ke blog ini
  4. Gambar bayi anda(tak kisah la gambar masa baru lahir atau yg terkini,nak letak lebih dari 1 pun boleh) >cerita la sikit nama bayi,tarikh lahir dan perkembangan terbaru bayi anda secara ringkas..

    bulan pertama

  5. bulan ke2




bulan ke3

my dotter ni namanya nurhusna binti ahmad fahmi. selamat melihat dunia pd 23 october 2010 setelah lebih 12 jam menahan sakit..punya anak ni sngt seronok..walaupun tidur malam selalu berjga, rehat xpernah cukup, kesabaran sering teruji tp itu semua seolah tidak mampu melawan kebahagiaan yg dpt bila melihat anak membesar dengan bijak dari hari ke hari..
husna mula belajar utk meniarap ketika usianya mencecah 3 bulan..siapa lg yg teruja kalo bukan mak bapaknya ni..tp masa tu hanya aku yg dpt tgk 1st attempt utk meniarap ni..sesungguh hati aku bg support pd husna utk membalikkan dirinya..jd sekarang ni asal letak atas tilam jer die dh mula menyengetkan badannya nk pusing..

dan perkemban yg ini paling mmbuatkan kami seronok melayan husna..dia dh banyak bicara dh..ntah ape yg nk diceritakan hanya dia sja yg tau..sngt seronok melayan borak dngnannya sebab setiap agahan, setiap percakapan kita dibalasnya dgn bersungguh2..bgn pg pula mesti sengih2 dlu..my dotter ni sngt suka mneyengih :)

skrg ni husna dh xberapa cranky..bila nk tido jer dia akan merengek..masa2 lain dia sngt suka bermain..sangat suka diagah dan ditegur..paling terkini dia dh mula nk melompat2 bila didirikan, terutamanya bila dirikan dia depan TV, gaya nk berjalan ke arah TV pun ia bila tgk keterujaan dia..dia juga sngt suka melihat pergerakan tgn sendiri, kalau xmasuk mulut dan hisap jari sdn dia suka buka n tutup jari jemari comel dia...husna juga mcm dh kenal aku sbgai ibunya..bila aku nk amik dia, dgn riang gembiranya dia depakan tgn..bunyi suara pun cepat2 berpaling..aih seronok betul alayan anak dara sorang ni..

ok perkembangan anak done! last skali harus lah tinggalkan link entri di ruangan komen entri..maka siap la acara alang2 menyeluk pekasam aku..alang2 cerita perkembangan anak, masuk GA skali..kan xsia2 tu..:))

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Februari 2011 jam 11.59pm.

Nk tahu hadiahnya??terjah la ke blog HaSue

4 comments:

CaHaYa^KetEnaNGan said...

comel btul tgk gambar husna..bila la dpt jupe husna yer..kalau dpt pi kuantan..bleh jupe yana..maklum la kite kawan kat alam maya je..kawan baik nurul yang ngajr kat psmza dah tukar ke sana, polisas..tp jabatan kejuruteraan mekanikal..mmg suke tgk gambar husna..chumel sgt2

Nurul Aziyana@Ummu Husna said...

nurul:eh kalo dtg kuantan jemput la dtg umah nurul, nk tido kt umah pun xper..boleh kita temukan anak2 kita..hehehe..alang2 blh jumpa kawan nurul tu skali :) yana dok kuaters polisas jer

HaSue said...

Assalammualaikum..
dtg nak tengok husna nie..
comel jek dier..lagi2 bila senyum tuh..hehe..memang seronok tgk perkembangan anak2 nih dpn mate kan.. pastu kalau boleh nak aje amik gambar diorg setiap masa...

Good luck ek n thanks sudi join GA ni.. =)

Lulu caldina said...

semoga terpilih memenangi loyang tu..ngee