Thursday, August 25, 2016

Mudahnya Jana Income Dengan Shaklee. Saya Bimbing Untuk Hidup Selesa di Bandar

Bisnes paling fleksibel, paling mudah dan paling secure setakat ini berbanding bisnes lain - Bisnes Shaklee. Ramai yang nak mulakan bisnes tapi ramai yang tak tahu apa bisnes yang boleh dibuat. Bisnes sekadar ikut-ikutan tidak menjaminkan bisnes anda untuk bertahan dan seterusnya berkembang.


Mentor ummi pernah cakap, nak bisnes pastikan dengan ilmu. Jadi bagaimana nak mulakan bisnes shaklee kalau tak tahu apa-apa? Haa ini yang special bisnes ni.Ummi dulu mulakan bisnes Shaklee dengan zero. Tidak tahu apa-apa pun tentang supplement, tentang ilmu kesihatan, tentang vitamin tapi dalam masa 3 bulan alhamdulillah mampu jana income 4 angka.

Bagaimana nak buat? Ummi ceritakan detail dalam entry ini khusunya untuk mereka yang betul-betul minat untuk jana income dengan bisnes Shaklee.

Sebenarnya jujur ummi katakan, bisnes Shaklee jauh lebih mudah dari bisnes konvensional yang lain. Tak perlu sewa kedai, tak perlu uruskan pekerja yang mungkin pelbagai ragam dan yang paling mudah sekali adalah tak perlu nak pening mengenai pembungkusan product, kualiti product, jaminan keselamatan product kerana semuanya telah dilakukan oleh Shaklee. Tugas kami hanya sharing segala kebaikan product dan bantu lebih ramai orang untuk hidup lebih sihat.

================================================
Baca juga >> Kelebihan Bisnes Shaklee, Trip Percuma Ke Orlando
================================================

Perkara yang paling menarik tentang bisnes Shaklee ni adalah peluang yang akan dapat seperti unlimited income, peluang melancong, bonus kereta hanya bermula dengan modal serendah RM79.50 sahaja. Ya hanya serendah itu which is ummi yakin ramai yang mampu menyediakan modal sebanyak itu untuk mulakan perniagaan.

Pulangan modal? Ummi hanya ambil masa tak sampai 3 bulan pun malah dapat 3x ganda dari modal pada permulaan ummi serius dengan bisnes Shaklee ni. Nak berjaya, kena rujuk mereka yang dah berjaya. Setuju?

Apa lagi yang menarik dengan bisnes Shaklee ni? 

Berada dalam kelompok mereka yang suka berkongsi ilmu dan sama-sama prektis ilmu tersebut. Macma ummi cakap tadi, bisnes tanpa ilmu maknanya bisnes yang bakal lingkup. Jika bisnes konvensional, anda mungkin kekurangan mentor. Tapi dalam bisnes Shaklee ni, kami berada dalam kelompok mereka yang mempunyai ilmu dalam pelbagai bidang.Semua medium digunakan untuk sampaikan ilmu, live di facebook, whatsapp group, channel telegram malah kelas-kelas bimbingan juga diadakan secara berkala. Paling penting anda akan diajar macam mana nak berkongsi, macam mana buat target, macam mana nk realisasikan target, mengenali product supaya anda mahir dan pakar tentang product yang dijual dan banyak lagi la.


Dan ilmu-ilmu yang diajar kebanyakannya memang PERCUMA. yang mana kalau nak dapat kt luar anda mungkin perlu bayar ribuan ringgit. Dalam group kami, ramai pakar-pakar marketing, pakar photoghraphy yang sanggup perturunkan ilmu mereka untuk kejayaan anak buah. Ummi fikir ini memang sukar nak jumpa kat mana-mana bisnes!


Lagi?

Repeat order product tinggi. Sebab tu satu syarat penting kalau nak mulakan bisnes, pastikan pilih product yang berkualiti
Sebab apa?

Repeat order tinggi kalau product tu berkualiti dan berkesan, dijamin selamat pula tu. Dan paling penting anda tak pening kepala dengan product yang ditarik balik kerana ada bahan merbahaya, product yang beri kesan negatif untuk jangka masa panjang kepada pengguna. Kelak anda juga pening kepala melayan komplen customer. Customer hilang, modal hangus, akhirnya bisnes lingkup!

Silap pilih product hanya akan menghabiskan tenaga dan masa anda.

Product Shaklee bukan sahaja kkm, tapi juga diiktiraf saintis dunia dengan ribuan clinical test, keberkesannya dipublish dalam journal antarabangsa dan juga mendapat pengiktirafan third part peringkat global. Sebab itu ramai pilih product Shaklee


Dan product Shaklee juga tiada musim. Sebab orang sakit tidak mengira waktu ekonomi gawat atau tidak. Ramai orang yang mencari solusi pada kesihatan, mereka tidak memikirkan soal duit. Buktinya, selama 4 tahun ummi buat bisnes setiap hari ummi dapat panggilan customer cari vitamin. 

Shaklee juga disokong dengan sistem yang friendly dan mudah. Jadi sesiapa pun boleh melakukanya di mana jua berada. Janji ada smartfon/laptop/pc dan juga internet. Menariknya bisnes shaklee ni juga bukan setakat product yang ada patent tapi juga sistemnya turut dipatentkan. Mana-mana syarikat tak boleh tiru sistem pembayaran bonus shaklee..Kalau tiru boleh kene sue tau..


Sebab itu selama berpuluh-puluh tahun pun shaklee tak pernah fail bayar bonus kepada pengedarnya
Setiap tgh bulan Shaklee akan direct transfer bonus yang kita layak dapat ke akaun bank. Itulah bisnes yang kukuh. Bukan hidup setahun dua je lepas tu bungkus.
Bukti boleh berjaya dengan bisnes Shaklee? 

Ini antara downline-downline saya yang berjaya mencapai kebebasan kewangan dengan bisnes Shaklee. Dengan segala kelebihan bisnes shaklee yang saya sebutkan di atas, mereka telah buktikannnya. Anda follow mentor dan anda buat, tiada siapa yang mampu sekat kejayaan anda. Tindakan menjadi penentu.


Ramai yang perlukan income tambahan. Bagi peluang untuk ummi bantu anda cipta income impian anda. Apa yang penting, kemahuan dan keinginan untuk melakukannya dengan proaktif, sungguh-sungguh dan komited.


Bukti juga, bisnes Shaklee tidak mengira usia. Kak Nas merangkap downline 2 keturunan berjaya menunjukkan yang usia tidak menghalang untuk berjaya. Kak nas yang berusia 48 tahun, mempunyai 7 org anak memang seorang yang kental dan tak pernah kenal erti putus asa. 


Tak sabar nak mula jana income dalam Shaklee? Hubungi ummi segera. Sebagai permulaan, ahli-ahli yang mendaftar di bawah empayar ummi akan diberikan New distributor handbook dan kita akan mengorak langkah. Together We Grow.SHAKLEE Independent Distributor
Nurul Aziyana (ID 886587)
No Tel: 012-9576172
Email: ummi_anayiza@yahoo.com
COD area: Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan

No comments: