Wednesday, April 16, 2014

Hati-hati dengan Alfalfa dan Vitamin E Shaklee, bahaya kepada hubungan Suami Isteri

Keluhan seorang isteri " hubungan kami suami isteri dh berubah" Luah isteri lagi, kami dh lama kawen tp sekarang suami dah berubah.. suami makin miang..saya ni perempuan, sejauh mana sngt saya mampu nk kawal"Lebih tergempar,ianya berpunca daripada Alfalfa complex dan Vitamin E yang juga heboh digelar dengan nama vitamin cinta,vitamin intimasi,vitamin suami isteri, vitamin hangat, vitamin honeymoon dan macam2 lagi nama yang sememangnya hot.

Sambung isteri lagi.. "tapi sy sngt gembira dan happy, perubahan ini memberi nafas baru pd hubungan kami,kami lebih erat, kuasa grip mmg berbeza dr sebelum ni, suami mmg miang tapi miang dgn saya ;) "
Jadi sebelum entri ini dilanjutkan lagi,amaran keras dari saya Hati-hati dengan product Alfalfa dan Vitamin E jika anda suami isteri ingin mencubanya.. lebih-lebih lagi jika suami isteri bekerja. Kenapa? Sy akan cerita...

Anda harus berhati2 kerana penangan Alfalfa dan vitamin E agak bahaya. Apa yang bahayanya??

1. Dikhuatiri sewaktu bekerja (8-5) suami asyik teringatkan isteri dan isteri asyik teringatkan suami. Kerja pun tidak tenang. Silap2 hb amik cuti.
2. Dikhuatiri pasangan suami isteri jarak jauh tidak dapat menunggu sehingga hujung minggu untuk berjumpa. Kalau boleh nak jumpa hari-hari
3. Dikhuatiri isteri takut utk meneruskan pengambilan alfalfa kerana terlalu grip.
4. Dikhuatiri juga suami isteri asyik berkepit sampai tak dapat nak buat kerja lain. Semuanya tergendala.
5. Dikhuatiri juga anda adalah salah seorang yg 'terpaksa' hubungi saya kerana ingin memberi testimoni gempak supaya lebih ramai pasangan di luar dpt mengatasi masalah dingin bersama suami atau isteri kerana anda sendiri dah dpt kesan yang mengujakan.

Tak percaya dengan kesan bahaya yg disebut?? Ini adalah sebahagian daripada 'luahan' para isteri tentang Alfalfa dan Vitamin E


Apa agaknya kandungan dan side effect alfalfa dan vitamin E sehingga menyebabkan keadaan ini berlaku

JANGAN KETINGGALAN untuk mengikuti ENTRI ini bagi mengetahui rahsia di sebalik peranan Vitamin E dan Alfalfa untuk mempengaruhi hubungan intim antara suami dan isteri. Klik SINI.
Apa?? Ianya tidak penting untuk kebahagian suami isteri?? Tak mengapa, JANGAN klik entri INI ya jika anda tidak mahu merasai perubahan dalam keintiman suami isteri.

Apa-apa pun jangan lupa hubungi saya sebagai pengedar shaklee anda untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan product yang super bahaya iaitu alfalfa dan vitamin E.

Saya boleh dihubungi melalui :-
Nurul Aziyana (ID 886587)
No Tel: 012-9576172
Email: ummi_anayiza@yahoo.com
COD area: Semambu, Air putih, Beserah, KOTASAS, POLISAS, UIA Kuantan, IM
Penghantaran ke seluruh malaysia adalah memalui pos. 

No comments: