Friday, October 20, 2017

Cari Collagen Terbaik? 7 Kelebihan Collagen Ini Pasti Buat Wanita Gembira

Collagen dan kecantikan berpisah tiada. Walaupun collagen tu kepentingannya bukan sekadar untuk kulit, tapi ramai yang teruja dengan collagen ni untuk dapat kesan kulit cantik lebih dari kesan untuk kesihatan. Jadi ramai yang teruja nak makan collagen. Sebab nak kulit cantik.



Jadi collagen di pasaran makin banyak sebab permintaan makin tinggi. Macam-macam collagen ada tapi yang mana yang betul-betul terbaik dan ada kualiti. Bila kita makan ada kesan. Dan kesannya buat kita puas hati dengan duit yang kita labur. Dan kita repeat order berulang kali.

Kenapa Collagen Penting?
Nak tahu? Tonton video ni


Collagen apa pula yang terbaik?

Collagen powder Shaklee. Seriously, terbaik. Uolls tengok lah apa beauty consultant MK ni cakap tentang collagen powder. Tak sama dengan yang lain tau.

Apa yang istimewa sangat dengan Collagen Powder Shaklee ni? 


Collagen Powder Shaklee adalah sumber collagen yang terbaik berdasarkan kepada beberapa faktor
  • Support oleh kajian klinikal yang diterbitkan dalam jurnal antarabangsa. Rasanya belum ada product collagen di pasaran Malaysia ni yang boleh bagi support ujian klinikal dan jurnal tentang collagen mereka.
  • Bacaan dalton yang rendah (1000 dalton) membolehkan collagen powder sangat pantas diserap kerana molekulnya yang sangat kecil. Tidak semua prodcut collagen di pasaran memaparkan bacaan dalton. Sekali lagi, memang sukar nak percayakan collagen yang lain.
  • Sumber collagen yang tahan lasak iaitu dari sumber sisik ikan merah laut dalam menjadikan ia tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan kulit. Ditambah pula dengan 7 bahan aktif yang lain memang collagen powder Shaklee ni sangat premium. 


Boleh baca lanjut tentang Collagen Powder di sini >> Q&A Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder Jadikan Kulit Lebih Cantik Dengan 7 Cara:

1 . Anti-penuaan = Mengurangkan pori-pori, kedutan dan garis-garis halus pada wajah

2. Melembapkan = Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan menggelupas

3. Menganjalkan = Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan kulit

4. Melicinkan = Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit

5. Menyuburkan = Menggalakkan kuku yang sihat & kuat, rambut yang tebal dan bersinar

6. Mencerah = Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit

7. Menegang = Membantu menegang dan menganjalkan payudara

TESTIMONI PENGGUNA COLLAGEN POWDER YANG DAPAT KESAN SEPERTI DIWAR WARKAN 

Cakap bukan sebarang cakap tau. Kak yana tunjuk kat sini feedback mereka yang dah jadi pengguna tegar Collagen Powder ni.
Bila dah dapat feedback macam ni, berapa harga pun tak kisah dah.











================================================
Baca juga >> 8 Kesan Ketara Penggunaan Collagen Powder Shaklee
================================================

Amacam, gembirakan dengan hasilnya? Puas hati bila makan collagen dan dapat kesan yang banyak? Dari rambut, kuku, kulit, malah sendi-sendi pun dapat kesannya. Bukan sahaja boleh elak kulit kedut tapi juga elak dari sakit lutut.

Bagaimana nak dapatkan COLLAGEN TERBAIK pasaran ini?

Boleh Whats app ' Nak COLLAGEN ' ke no 012 9576172 (klik link ini untuk lebih pantas http://aziyanashaklee.wasap.my
Kak Yana akan guide cara makan yang berkesan dengan collagen ni.

Untuk COD :

Indera Mahkota, Semambu, Air Putih, Permatang Badak, Bukit Rangin, KOTASAS, UIA, Kuantan, Kampung Padang, Taman Impian


1 comment:

aizah azlem said...

memang best ambil ni .. kesan dia memang super best .