Thursday, July 2, 2015

Harga VIVIX Mahal Penyebab Repeat Order, Pelik Tapi Benar

Pelik tapi benar. VIVIX adalah product Shaklee yang paling mahal. Tapi pelik, yang paling mahal ni jugak yang ramai orang cari. Repeat order setiap bulan. Malah ada yang 2 botol sebulan. Ajaib apakah yang sedang berlaku? Ada apa dengan harga VIVIX yang mahal tu? Kenapa masih ada yang beli walaupun mahal? Gila akal ke apa?



Sebenarnya boleh jadi gila kalau tak beli. Bukan overclaim. VIVIX sudah jadi keperluan bukan lagi keinginan. Sebab itu mahal pun sanggup mencari. Mahal pun sanggup beli. Kalau waktu promosi tu macam nak sambut anniversary betapa gembira dan blink-blink mata keterujaan.
Itu yang terjadi pada bulan ni, bulan Julai penuh barokah ni. VIVIX kembali menjadi raja dengan pembelian 7 botol pada harga 6 botol. Nak tau jimat berapa? RM475. Lagi RM25 sama nilai dengan bonus raya yang kerajaan bagi. Banyak tak nilai tu? Baaanyak la kan. Bukan senang nak jimat RM475 ni.
Anggur muscadine (ramuan utama vivix) ni RM100 utk 1 biji...betapa mahalnya 

Apa benda VIVIX ni sebenarnya? Cerita macam bagus sangat! Ape yang hebat sangat tu?
Sabar ya, saya terangkan ciri-ciri kehebatan VIVIX
  • Tonik anti penuaan terbaik dunia. 25 lebih muda dengan pengambilan VIVIX kerana VIVIX melambatkan penuaan sel.
  • Supplement pertama dunia yang mampu menembusi sehingga ke peringkat DNA (dalam sel). DNA dilindungi sepenuhnya.
  • Merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan  polifenol. Mengandungi campuran unik botani Poggonum Cuspidatum , Anggur Muscadine , Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang amat kaya dengan polifenol.
  • Penyelamat bagi masalah kulit yang kronik 
  • Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.
  • Sesuai untuk semua penyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi, jantung, buah pinggang, kanser, merokok, strok/angin ahmar, SLE, keletihan kronik, kegemukan dan banyak lagi penyakit-penyakit lain. 
Ini baru dikira 'on paper'. Betul-betul terbukti bila consume. Sebab itu ramai yang tak heran dengan harga asalkan stok VIVIX tak putus. Seolah takde VIVIX, tak lengkap hidup. Especially yang ada penyakit kronik dan yang tak bergantung kepada ubat. 

Eh tadi kata promosi bulan ini...ye..ye..nak cerita pasal promosi ni 
Ada 2 pilihan untuk anda 

1. Beli TWIN PACK
Bila dah beli yang twin pack ni, ada 5 kelebihan menyusul 
  • Free sebotol Vitalea (Jimat RM94)
  • Free keahlian Shaklee (patutnya kena bayar RM69)
  • Free kos penghantaran (sepatutnya kena bayar RM10)
  • Cash back RM36 (dapat pulangan wang)
  • Discount 5%. 
Haaa.. tak ke promosi yang sangat jimat ni


2. Beli 7 botol pada harga 6 botol 


Beli yang ini dapat apa pulak? Sama cuma penjimatan extra dan cash back juga extra 
  • Free sebotol Vitalea (Jimat RM94)
  • Free keahlian Shaklee (patutnya kena bayar RM69)
  • Free kos penghantaran (sepatutnya kena bayar RM10)
  • Cash back RM265 (dapat pulangan wang)
  • Discount RM475 
Anda juga mungkin berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai VIVIX, boleh klik mana-mana LINK di bawah

Kelebihan dan Kebaikan Bahan Dalam VIVIX Tiada Tandingan


Macam mana cara nak dapatkan VIVIX ni? Boleh hubungi saya di talian berikut 

Nurul Aziyana (ID 886587)
No Tel: 012-9576172
Email: ummi_anayiza@yahoo.com

NAK DAPAT FREE SEBOTOL VITALEA???? Klik LINK INI

3 comments:

ela said...

Vivx memang awesome. Ramai kawan n saudara saya dh dpt rase kehebatan vivix.

AZENI AHMAD said...

Mahal tapi menang memakainya kan.
Berbaloi sangat tue sampai repeat order kan

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Mahal bagi yang tidak tahu kehebatanya tetapi yang dah terdesak mencari penawar pasti tak berkira dah dengan wang ringgit