Sunday, October 5, 2014

Kerana vitamin Shaklee, suami puji mereka...mereka ikat suami

Tajuk tak menahan..hahahahaha idea jam 3 pagi..hentam sajelah..
Ape la kaitan vitamin Shaklee dengan suami puji ek. Sebab consume vitamin ke atau sebab dapat income kepuk-kepuk dengan bisnes Shaklee yang buat suami puji? Ke sebab suami puji dah tak payah beli alat make up banyak sebab makan vitamin dah cukup cantik? Sabar..sabar..mari kita tengok kenapa agaknya suami puji bila ada kaitan dengan vitamin Shaklee ni


Wow kesan makan Alfalfa tak sampai seminggu, suami puji melangit. Tentulah sebab kesan grip alfalfa yang kalah kacip fatimah tu kan.
Kesan makan ESP, suami puji lagi dek perubahan pada aset yang tegang dan gebu. Hebat sangat ni penangan ESP.


Haaaa sape tak meloncat dik oi kalau suami puji kan? bukan senang cik abe nak mengeluarkan kata-kata pujian dari mulut emas dia. Tipu lah kalau tak rasa hati bak bunga kembang ditaman kalau suami puji. 
Penangan set kosmetik nutriWhite Shaklee, suami dah puji perbezaan kulit. Ada can kene belai pipi selalu ni..hehehehe


Eh eh makan ESP je pun, suami dah puji kulit lebih lembut. Suke ler teww kan dengan kulit isteri, sejuk mata nak pandang. Mesti pahala banyak asyik dok tatap wajah isteri :) 




Lagi tersenyum lebar kalau suami puji badan lebih langsing kan? 
Kesan makan alfalfa, cinch dan omega guard 2 minggu, suami dah tegur nampak lebih kurus. Confirm semangat membara nak kurus dan anggun untuk suami. 


Tak sia-sia pelaburan makan vitamin Shaklee bila suami puji perubahan. makan vitamin je pun, bukan sihat dapat tapi bahagia pun dapat. Hubungan suami isteri makin erat. Sape tak suka. Makan vitamin ape sampai suami puji? Boleh amalkan vitamin cantik dan vitamin cinta (vit e, ESP, alfalfa, Vitamin C). Bila cantik, suami jatuh cinta sekali lagi, chewaaah tu diaa. 


Kalau dah hari-hari muka fresh macam baru lepas buat facial, tak ke jimat tu tak payah melabur di pusat rawatan muka. Vitamn-vitamin Shaklee memang sangat memberi kesan kepada kulit. Berbaloi-baloi. Facial dalaman dengan Shaklee aje :)


Seronok tak kene puji dek suami? Mestilah seronok kan. Kembang semangkuk dah hati. Yang tak seronoknya kalau suami puji perempuan lain depan kita. Bayangkan kalau suami cakap " cun yang perempuan tu, macam siti nurhaliza plk abg tengok" Ewah..Yang lapar pun dah tak lalu nak makan kan kalau dengar. Boleh tercalar, terguris, terkesima, dan apa2 ter lagi lah. Sebelum terjadi, baik ambil langkah keselamatan dulu..hhihihihi..

Banyak vitamin-vitamin yang boleh mengikat suami. Waaah overclaim ke? Mestilah tidak sebab dah ramai yang buktikan. Cadangan saya, kalau nak ikat suami dengan vitamin wajib cuba ALFALFA Complex dan Vitamin E. Pastu boleh slow-slow tambah vitamin cantik yang lain macam Vitamin C, ESP, Vivix, Coqhealth Plus dan lain-lain. 

Nak tahu lanjut psl ni? meh habaq kat saya :) 

Nurul Aziyana (ID 886587) - Pengedar Shaklee Kuantan, Pahang
No Tel: 012-9576172
Email: ummi_anayiza@yahoo.com
COD area: Semambu, Air putih, Beserah, KOTASAS, POLISAS, UIA Kuantan, IM


1 comment:

mazffa mohd said...

Suka baca blog yana, tersenyum sorang2.. Menambat hati tul..